Plaatsen

Als je op zoek bent naar persoonlijke face-to-face begeleiding of relatiecoaching in je omgeving en je hebt ADHD, ADD of ASS dan kan ik je helpen met de juiste ondersteuning. Het is belangrijk om te weten dat je niet alleen bent en dat er hulp beschikbaar is om je te helpen bij het omgaan met de uitdagingen die deze aandoeningen met zich meebrengen.

Of je nu op zoek bent naar hulp bij het opbouwen van sociale relaties, het verbeteren van je communicatievaardigheden, het vinden van manieren om om te gaan met stress en prikkels, of het verbeteren van je relaties met je partner of familieleden, individuele begeleiding en relatiecoaching kan van onschatbare waarde zijn.

 

Autisme coaching

ADHD & ADD coaching

Worstel je met deze uitdagingen, neem dan vrijblijvend contact op. Samen kunnen we werken aan het vinden van effectieve oplossingen en strategieën om je te helpen bij het bereiken van je doelen en het leiden van een gelukkig en vervuld leven.

"Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je hetzelfde resultaat dat je altijd hebt gekregen"


Daarom doe ik het graag anders!

Specialistische begeleiding bij ADHD, ADD en Autisme(ASS)​

Met meer dan 13 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van jongeren en volwassenen met ADHD, ADD en ASS begrijp ik  welke impact het kan hebben op alle levensgebieden.

Individuele coaching op maat

Plan een vrijblijvend gesprek

Wil je meer grip krijgen op jouw AD(H)D of ASS. Laat dan een berichtje achter zodat we samen kunnen kijken waar je tegenaan loopt en wat ik eventueel voor jou zou kunnen betekenen.

Mededeling

In verband met zwangerschapsverlof zal ik vanaf oktober 2024 niet werkzaam zijn.
Aanmelden kan nog steeds
De coaching zal weer starten vanaf februari 2025.

Open chat
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.
Mededeling: In verband met zwangerschapsverlof zal ik vanaf oktober 2024 niet werkzaam zijn.
Aanmelden kan nog steeds de coaching zal weer starten vanaf februari 2025.​
This is default text for notification bar