AD(H)D Coach Winschoten

Elk coachingtraject is maatwerk, want iedere persoon is anders. Samen bekijken we wat jouw wensen en persoonlijke uitdagingen zijn.

Voor vragen:

Meer grip op je leven?

Laat je gegevens achter voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Als je leeft met ADHD of ADD, dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om te focussen op dagelijkse taken en je doelen te bereiken. Je bent misschien vaak afgeleid, impulsief en ongeorganiseerd. Talebi biedt specialistische coaching voor ADHD en ADD in Winschoten en omgeving. De coaching is erop gericht om je te helpen bij het managen van deze symptomen en het bereiken van je doelen. Woon je in Winschoten en omgeving neem dan vrijblijvend contact op of plan een gratis adviesgesprek.

Wat kun je verwachten van ADHD & ADD coaching?

ADHD en ADD coaching richt zich op het begrijpen van de specifieke uitdagingen en symptomen die gepaard gaan met deze aandoeningen en het ontwikkelen van strategieën om hiermee om te gaan. Door samen te werken met een coach, kun je leren hoe je effectiever kunt communiceren, beter kunt plannen en organiseren, en je concentratie kunt verbeteren. Dit kan niet alleen helpen bij het verminderen van de symptomen van ADHD en ADD, maar ook bij het verbeteren van de algehele kwaliteit van je leven.

Voordelen van ADHD & ADD Coaching in Winschoten

Een van de belangrijkste voordelen van ADHD en ADD coaching is dat het op maat is gemaakt voor jouw specifieke behoeften en uitdagingen. In tegenstelling tot medicatie of andere behandelingen, is coaching een persoonlijk proces dat zich richt op jouw individuele behoeften en doelen. Door te werken met een coach, kun je leren hoe je je sterke punten kunt benutten en hoe je om kunt gaan met de uitdagingen die je dagelijks tegenkomt.

Vaardigheden die je productiever maken

Een ander voordeel van ADHD en ADD coaching is dat het je kan helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden die van onschatbare waarde zijn in alle aspecten van je leven. Bijvoorbeeld, door te leren hoe je beter kunt plannen en organiseren, kun je niet alleen je productiviteit verbeteren, maar ook je persoonlijke relaties versterken. Door effectiever te communiceren, kun je beter samenwerken met collega’s en vrienden. En door je concentratie te verbeteren, kun je beter presteren op school of op je werk. 

Coaching bij jou thuis

Tot slot is vindt onze coaching plaats bij jouw thuis in je eigen omgeving. Dit maakt de coaching laagdrempeliger en hierdoor kan de omgeving waar de problemen voorkomen worden meegenomen in de coaching. Bovendien voelen de meeste personen zich thuis meer op hun gemak 

Is ADHD & ADD Coaching iets voor jou?

Als je op zoek bent naar ADHD en ADD coaching in Winschoten en omgeving, kun je vrijblijvend contact opnemen voor vragen. Ook kun je gratis een adviesgesprek inplannen bij jou thuis. Hierin kun je aangeven waar je tegen aanloopt en kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Talebi Coaching & Begeleiding heeft geen wachttijden en je hebt altijd direct persoonlijk contact met de coach. Ontdek hoe coaching jou kan helpen bij het bereiken van jouw doelen en het verbeteren van jouw algehele kwaliteit van leven.

 
 

Specialistische begeleiding bij ADHD, ADD en Autisme(ASS)

Met meer dan 13 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van jongeren en volwassenen met ADHD, ADD en ASS begrijp ik  welke impact het kan hebben op alle levensgebieden.

"Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je hetzelfde resultaat dat je altijd hebt gekregen"


Daarom doe ik het graag anders!
Individuele coaching op maat

Plan een vrijblijvend gesprek

Wil je meer grip krijgen op jouw AD(H)D of ASS. Laat dan een berichtje achter zodat we samen kunnen kijken waar je tegenaan loopt en wat ik eventueel voor jou zou kunnen betekenen.

Open chat
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.