Over Mij

"Mijn missie is om mijn cliënten te versterken in hun krachten en talenten!"

In mijn werk als coach vind ik het belangrijk dat de cliënt zich gehoord voelt en daadwerkelijk gesteund wordt. Mijn cliënten waarderen mijn praktische en enthousiaste manier van werken, mijn geduld en het vermogen om tot de kern van een probleem te komen. Door mijn jarenlange ervaring heb ik kennis en tools ontwikkeld waarmee samen met cliënten een positief perspectief geboden kan worden. 

 

Ik geloof dat je mensen gelukkiger kunt maken en minder stress kunt laten voelen met de juiste coaching en begeleiding. Zodat iemand zichzelf kan zijn, zijn eigen handleiding kent en durft te leven naar zijn eigen waarden. Er wordt niet alleen gekeken naar de symptomen, de coaching is juist gericht op groei en duurzame verbetering van het functioneren. Want AD(H)D en ASS spelen zich op alle levensgebieden af. 

Door het stellen van de juiste vragen en het inzetten van effectieve tools help ik je op weg. De coaching is praktisch ingericht en met de focus op jouw persoonlijke groei!

"Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je hetzelfde resultaat dat je altijd hebt gekregen"


Daarom doe ik het graag anders!

Specialistische begeleiding bij ADHD, ADD en Autisme(ASS)​

Met meer dan 13 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van jongeren en volwassenen met ADHD, ADD en ASS begrijp ik  welke impact het kan hebben op alle levensgebieden.

Individuele coaching op maat

Plan een vrijblijvend gesprek

Wil je meer grip krijgen op jouw AD(H)D of ASS. Laat dan een berichtje achter zodat we samen kunnen kijken waar je tegenaan loopt en wat ik eventueel voor jou zou kunnen betekenen.

Open chat
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.