Autisme Relatiecoaching

Elk coachingtraject is maatwerk, want iedere persoon is anders. Samen bekijken we wat jouw wensen en uitdagingen zijn en maken we een praktisch plan.

Voor vragen:

Meer grip op je leven?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek.

*Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Autisme is een neurologische aandoening die invloed heeft op de manier waarop iemand communiceert en sociale interacties ervaart. Het kan daarom moeilijk zijn voor mensen met autisme om een succesvolle en gelukkige relatie op te bouwen. In tegenstelling tot persoonlijke autisme coaching richten we ons bij de relatiecoaching die wij bieden specifiek op de relaties van de stellen waarvan een van de partners ASS heeft.

Wat is autisme relatiecoaching?

Relatiecoaching voor mensen met autisme richt zich op het helpen van mensen om effectieve communicatievaardigheden en sociale skills te ontwikkelen, evenals het ondersteunen van hen bij het navigeren van uitdagingen die specifiek zijn voor relaties voor mensen met autisme. Dit omvat bijvoorbeeld het leren om sociale cues en non-verbale communicatie te lezen, evenals het aanpakken van belemmeringen zoals angst en stress in sociale situaties.

Een ander belangrijk aspect van relatiecoaching voor mensen met autisme is het helpen bij hun relatiebehoeften en verwachtingen om ze duidelijk te leren communiceren. Dit is van vitaal belang, omdat mensen met autisme vaak moeite hebben om hun gevoelens en gedachten uit te drukken. Relatiecoaching kan helpen bij het vinden van manieren om deze behoeften en verwachtingen op een duidelijke en effectieve manier uit te drukken, wat de relatie ten goede komt.

Relatiecoaching voor mensen met autisme is beschikbaar in verschillende vormen, waaronder individuele sessies, groepsbijeenkomsten en online counseling. Het is belangrijk om te kiezen voor een coach die ervaring heeft met het werken met mensen met autisme en begrip heeft voor de specifieke uitdagingen die zij ervaren.

Is autisme relatiecoaching iets voor jou?

Relatiecoaching voor mensen met autisme helpt om effectieve communicatievaardigheden en sociale interacties te ontwikkelen en biedt de tools die nodig zijn om specifieke uitdagingen in relaties voor mensen met autisme aan te pakken. Als je op zoek bent naar ondersteuning bij het opbouwen en onderhouden van een gelukkige relatie, neem dan vrijblijvend contact op.

Specialistische begeleiding bij ADHD, ADD en Autisme(ASS)

Met meer dan 13 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van jongeren en volwassenen met ADHD, ADD en ASS begrijp ik  welke impact het kan hebben op alle levensgebieden.

"Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je hetzelfde resultaat dat je altijd hebt gekregen"


Daarom doe ik het graag anders!
Individuele coaching op maat

Plan een vrijblijvend gesprek

Wil je meer grip krijgen op jouw AD(H)D of ASS. Laat dan een berichtje achter zodat we samen kunnen kijken waar je tegenaan loopt en wat ik eventueel voor jou zou kunnen betekenen.

Open chat
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.