Relatiecoaching Groningen

Elk coachingtraject is maatwerk, want iedere persoon is anders. Samen bekijken we wat jouw wensen en persoonlijke uitdagingen zijn.

Voor vragen:

Meer grip op je leven?

Laat je gegevens achter voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Als relatiecoach voor mensen met autisme in Groningen, ben ik vastberaden om individuen te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden en strategieën die nodig zijn voor succesvolle relaties. Of je nu problemen hebt met het begrijpen van emoties, het communiceren met je partner of het omgaan met overweldigende situaties.

Als je merkt dat je worstelt met relaties, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen werken we aan het ontwikkelen van effectieve communicatieve vaardigheden en strategieën voor het omgaan met stressvolle situaties. Ik bied individuele coaching aan, maar kan ook partners betrekken bij het proces, zodat jullie samen kunnen werken aan het opbouwen van gezonde en duurzame relaties.

Heb jij of je partner te maken met ASS of AD(H)D en ben je op zoek naar begeleiding en ondersteuning voor het doorbreken van patronen en het bewust worden van gedachtes en gevoelens die jullie in de weg staan? Neem dan vrijblijvend contact op. Samen doorlopen we elke stap van het proces en werken we aan het creëren van betekenisvolle relaties in je leven.

Specialistische begeleiding bij ADHD, ADD en Autisme(ASS)

Met meer dan 13 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van jongeren en volwassenen met ADHD, ADD en ASS begrijp ik  welke impact het kan hebben op alle levensgebieden.

"Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je hetzelfde resultaat dat je altijd hebt gekregen"


Daarom doe ik het graag anders!
Individuele coaching op maat

Plan een vrijblijvend gesprek

Wil je meer grip krijgen op jouw AD(H)D of ASS. Laat dan een berichtje achter zodat we samen kunnen kijken waar je tegenaan loopt en wat ik eventueel voor jou zou kunnen betekenen.

Open chat
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.